Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

Accident rutier. S-a răsturnat în afara părții carosabile

Un conducător auto, în vârstă de 30 de ani, din Tulgheș, în timp ce se deplasa pe DN 15, miercuri seara, din direcția Tulghes spre Poiana Largului, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din fericire au rezultat doar pagube materiale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 870 lei.

Acesta era singur în auto – neadaptare viteză!!

sursa: IPJ Neamt

Asigurare masuri PSI la accident rutier (masina rasturnata in sant) com. Grinties, sat Bradu.  ISU NT

La ora 22:27, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs în localitatea Bradu din comuna Grințieș. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard și o cutie de distribuție a unui post de  transformare a unui operator economic de distribuție a gazelor, și s-a răsturnat într-un șanț. Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, s-a autoevacuat. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier. Operatorul economic de distribuție a gazelor a fost înștiințat pentru remedierea defecțiunilor.