Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

„Adevărate crime petrecute în secțiile ATI care ard în spitalele noastre” – Ion ASAFTEI, vicepreședinte ALDE

Societatea românească dă în clocot! Românii au ajuns la disperare. Pandemie, incendii, încălcări brutal-flagrante ale Constituției, îndatorarea inacceptabilă a țării prin împrumuturi  cu dobânzi astronomice, vânzarea pământului fertil românesc și a acelor obiective industriale care încă mai aduc plus valoare economiei noastre, blocarea creșterii salariale și a pensiilor, sfredelirea sufletului românesc prin bagatelizarea rolului bisericii, introducerea în manualele școlare la vârste fragede a spurcatei educații de gen, ridicarea de statui acelor indivizi care, istoric vorbind, au mâinile mânjite cu sânge românesc, sărăcirea cronică a populației prin scăparea de sub control a prețului la energie, încălcarea demnității umane prin obligativitatea vaccinării…

Cam acesta este, pe scurt, tabloul trist al unei realități românești care își are sorgintea în incompetență, nepăsare și nesimțire guvernamentală. Pe acest fond al disperării, o altă nenorocire s-a abătut asupra noastră: avem aproape ciclic de a face cu adevărate crime petrecute în secțiile ATI care ard în spitalele noastre, transformându-se în adevărate crematorii.

A avea prin repetiție asemenea incidente criminale și tu, guvern blestemat, să nu iei nicio măsură pentru a le stopa, nu te faci doar complice la crimă, ci ești de-a dreptul criminal.

Un criminal nesimțit și odios prin incompetență, un criminal pentru care moartea în chinuri a unor suferinzi a devenit o banalitate cotidiană!

Voi, guvernanți ale celor douăsprezece incendii, ați auzit că sănătatea unei nații ține de siguranța națională?! De câte ori ați propus să se analizeze în CSAT, punctual, această gravă problemă a incendiilor și exploziilor din secțiile ATI – și sunt douăsprezece, cu zeci de morți, cu traume pentru toată viața a celor care au scăpat iadului și, nu în ultimul rând, cu distrugerea psihică a familiilor celor decedați. Ceva investiții pe măsură în domeniul respectiv erau îndeajuns pentru evitarea acestor tragedii, spun specialiștii. Dar nu s-a vrut.  Ni se vorbește de la cel mai înalt nivel de ,,stat eșuat”  când poporul român a început să conștientizeze că avem de a face de fapt cu un ,,mandat eșuat”, un ,,guvern eșuat” și, dacă astăzi Parlamentul nu va adopta moțiunea, putem vorbi și despre un ,,Parlament eșuat”.

Asistăm pe zi ce trece la atingerea unui grad maxim al nerușinării guvernamentale prin declarații scelerate de genul ,,ne bucurăm că au murit doar șapte oameni”,  că cei douăzeci de mii de protestatari sunt ,,cinici”, că cei care refuză vaccinarea sunt ,,analfabeți funcționali”. Nu vă crapă obrazul, domnilor ?! De ce nu plecați voi să lăsați țara asta în pace?

Dacă mizați cumva pe uitarea românilor, vă dau o veste proastă ! Românii nu numai că nu uită dar au început să nu mai ierte! Prea v-ați jucat cu răbdarea lor. Prea i-ați divizat. Privești cu stupefacție cum un popor unit s-a transformat într-un fel de grupuri răzlețe care luptă pentru supraviețuire. Aici ne-a adus politica voastră ,,pas cu pas”. Într-o asemenea cruntă realitate nu-ți mai rămâne decât să-l invoci la infinit pe poetul închisorilor comuniste: ,,Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!”

Sper ca Parlamentul, prin adevărații reprezentanți ai poporului, să-și găsească forța să dea jos acest guvern în care sălășluiesc de-a valma impostori, incompetenți, bețivi și penali dovediți, indivizi cu fracturi de logică, figuri malefice ce s-au îndepărtat de nevoile țării.

E timpul întoarcerii la popor!

E timpul alegerilor anticipate!

E timpul să ne ocupăm noi, românii, de destinul nostru! E timpul reprimenirii clasei politice! Una care să genereze lideri autentici în a căror agendă de lucru la punctul 1 să stea la loc de cinste ,,INTERESUL NAȚIONAL ROMÂNESC”.

Da! ,,Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!”

Ion ASAFTEI, vicepreședinte ALDE

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO