Adrian Niță: „De ce trebuie să sufere un oraș întreg, pentru o primărie condusă prost (…)?”

Cel mai dezbătut subiect al ultimei perioade stârnește haos în micul nostru oraș și arată, încă o dată, în cazul în care nu ne-am convins până acum, faptul că banii pietrenilor au ajuns bătaia de joc a unor „băieți deștepți”, care și de această dată încearcă să manipuleze și să ascundă sub preș lucruri esențiale, stârnind, ca de obicei, o dispută politică, în spatele căreia să își poate face treaba liniștiți.

După cum bine am văzut până acum, când se pregătește să mai închidă ceva, conducerea primăriei noastre mai pune un banner. Ca și în cazul parcului zoo și telegondola a fost rebrenduită cu un banner. Atât s-a putut!

Se încearcă manipularea pietrenilor cu mesaje lacrimogene, cum că telegondola ar putea fi închisă doar pentru că cinci consilieri PSD din cei 23 existenți în Consiliul Local nu vor să voteze o propunere suspectă de a fi necurată. Din nou cei din PNL tratează în cheie politică o problema importantă pentru noi toți, fugind de responsabilitate. Pentru a trece la vot acest proiect este nevoie de 16 voturi, deci domnul primar nu are nevoie de voturile PSD. Atunci de ce dă vina pe PSD?!

Întrebarea la care ar trebui sa răspundă domnul Primar este de ce nu a făcut plângerea penală pentru a vedea care sunt vinovații ce ar trebui sa răspundă pentru neregulile de la Perla Invest încă de acum doi ani, sau acum un an, ori acum trei luni?! De ce a așteptat mai întâi ca cei din PSD să îi cear acest lucru public?! Așa este corect?!

Poate domnul primar ne explică cum de ajunge în situații limită de fiecare dată?! Și în acest caz a fost luat prin surprindere deși a trecut mai bine de jumătate din mandatul său?! Cum de mereu este luat prin surprindere și nu în ultimul rând, de ce trebuie să plătească pietrenii 86 de milioane de lei, da, 86 de milioane de lei adică 17 milioane de euro, doar în ultimii doi ani unor salariați ai unei primarii conduse foarte prost, care crează numai haos și disconfort pentru proprii cetățeni?!

Soluțiile, domnule primar, trebuie sa le căutați la acești specialiști sau la cei 16 consilieri personali care au fost angajați până acum la cabinetul dumneavoastră și nu în altă parte. Pentru asta ați fost plătiți timp de doi ani cu 86 de milioane de lei.”, a transmis Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate