Adrian Niță, martor la dezvelirea bustului pictorului Aurel Băeșu: „N-aș fi putut participa la un eveniment mai deosebit în Noaptea Muzeelor”

Adrian Niță, Prefectul județului Neamț, transmite că a onorat invitația membrilor Rotary Club Piatra Neamț Camena, care au organizat un eveniment cu totul special, la Muzeul de Artă din Piatra Neamț.

„Am fost martor la dezvelirea bustului pictorului Aurel Băeșu, artistul pietrean declarat post mortem Cetățean de Onoare al orașului.

N-aș fi putut participa la un eveniment mai deosebit în Noaptea Muzeelor decât la această dezvelire a bustului din bronz, realizat de sculptorul Pavel Obreja, din Republica Moldova, operă de artă care în scurt timp va înnobila Parcul „Nicu Albu“ din municipiul Piatra-Neamț!

Felicitări, prietene Cornel Agăleanu, pentru implicarea și susținerea acestui proiect, care pune în valoare o personalitate a zonei noastre. Admirația ta față de pictorul Băeșu se vede și prin această inițiativă. Reușești să îl aduci în prezent, prin acest bust din bronz, care va rămâne peste ani, comunității pietrene!”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate