Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Am aflat ce își doresc bicăjenii, de Crăciun!!

Azi, toți copiii și nu numai, s‑au trezit cu ghetuțele pline de cadouri, însă gândul tuturor zboară deja la Crăciun, ceea ce ne‑a dus cu gândul la următoarea întrebare, pe care am adresat‑o câtorva persoane din zona Bicazului: „Care ar fi cel mai frumos cadou pe care ai vrea să îl găsești sub bradul de Crăciun?”.
Haideți să vedem ce își doresc oamenii să găsească sub bradul de Crăciun, care sunt dorințele lor:

Victor Benedek, Tarcău

„Ar fi ceva care să aibă legătură cu pasiunea mea. Ceva care este folositor, ceva care te motivează să progresezi. Cred că un obiectiv foto.

În niciun caz nu aș vrea dulciuri. Nu sunt sănătoase pentru copii.”

Anonim

„Mi-aș dori să găsesc lângă brad singurul om pe care atunci când îl zăresc mă bucur în sufletul meu ca un copil,singurul bărbat căruia îi strălucesc ochii când mă vede,singurul bărbat care își amintește cu ce eram imbrăcată când m-a văzut prima dată…avem drumuri diferite acum,dar dacă m-aș găsi lângă brad nu i-aș mai da drumul niciodată.”

Mardar Marian, Bicaz

„Cel mai frumos cadou…
Sincer nu aș dori un cadou special..
Eu aș vrea să fim sănătosi și fericiți alături de cei dragi! Ăsta ar fi cel mai frumos cadou.”

Diana Andreia Cîrlan

„Îmi încarc sufletul de bucurie când îmi văd frățiorii că-și desfac cu nerăbdare cadourile de la „Moș Crăciun”, este cel mai frumos cadou să-i văd zâmbind și să aud „Diana, ne-a fost dor de tine”. Crăciunul nu se rezumă la cadouri, ci la familie, prieteni pe care vrei să-i ai alături de tine!”

Marian Oprea,Bicaz

„Nu mă gândesc la ceva material, ci mai degrabă cred că e mai mare bucuria de a petrece Crăciunul alături de cei dragi.”

Brachilov Sebastian,Bicaz

„Ca orice om, n‑am nevoie de nimic, am nevoie să fiu lângă ai mei, nu mai sunt copil mic să‑mi doresc jucării și dulciuri…de la o vreme, doar oamenii contează, și dacă încap toți sub brad, e o minune.”

Cristi Gabriel, Bicaz

„Cadoul ideal pentru mine ar fi să‑mi găsesc familia sub brad.
Ei bine, asta nu prea se poate.”

Mihuț Carmen, Bicaz

„Îmi doresc ceva ce nu poți cumpăra cu bani..sănătate și fericire copiilor mei.”

Maria Gavriliu, Bicaz

„Nu prea îmi doresc nimic ca și cadou, decât să fim cu toții sănătoși.”

Ciobanu Ioana Cristina,Bicaz

„Mi-ar plăcea că sub bradul de Crăciun să fiu eu alături de familie, de prietenii adevărati și de persoanele dragi inimii mele. Să fie bucurie…cel mai de preț cadou.”

ziar piatra neamt