Anton Covasan și Echipa AUR – O zi de sănătate și sprijin pentru locuitorii din Dămuc

Azi, 6 iulie, Caravana Medicală AUR a ajuns în localitatea Dămuc din județul Neamț, la Baza Sportivă Șugău. Încă de la primele ore ale dimineții, localnicii s-au adunat în număr mare pentru a beneficia de consultații oftalmologice și pentru a primi ochelari, totul gratuit.

Anton Covasan a fost prezent printre oameni, primindu-i cu brațele deschise și încurajându-i să profite de această oportunitate :

Am promis că voi face multe lucruri frumoase pentru comuna Dămuc și pentru oameni. Încă nu am intrat în mandatul meu ca primar al comunei, dar eu deja am început să îmi respect promisiunea făcută. Sunt un om de cuvânt, am adus o echipă de specialiști care să ajute oamenii, iar ei nu trebuie să scoată niciun bănuț din buzunar. Aștept cu nerăbdare să intru în funcție ca să pot realiza și mai multe lucruri pentru locul nostru drag, Dămuc”.

Am fost plăcut impresionați să întâlnim o echipă de tineri cu suflet frumos care, cu dedicatie și interes, au ajutat fiecare persoană. Specialiștii au oferit nu doar consultatii medicale, ci și sprijin emoțional, aducând zâmbete și cuvinte de încurajare pentru fiecare pacient. Fiecare interacțiune a fost marcată de profesionalism și empatie, ceea ce a creat o atmosferă caldă și primitoare.

Prezența Caravanei Medicale AUR în Dămuc a avut un impact semnificativ asupra comunității. Mulți dintre locuitori nu au acces facil la servicii medicale specializate, iar această inițiativă a venit ca o gură de aer proaspăt pentru cei care aveau nevoie de ajutor. Oamenii au fost recunoscători nu doar pentru consultațiile și ochelarii oferiți gratuit, ci și pentru sentimentul de grijă și solidaritate pe care l-au simțit.

Caravana Medicală AUR arată cât de important este să ne unim forțele pentru a aduce servicii esențiale aproape de oameni. Angajamentul lui Anton Covasan și echipa de tineri specialiști au transformat o zi obișnuită într-una memorabilă pentru locuitorii din Dămuc, demonstrând că prin empatie, dedicare și acțiuni concrete putem construi o comunitate mai sănătoasă și mai unită.

Felicitări pentru acest eveniment de succes!

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate