Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

ANUNȚ EXTREM DE IMPORTANT

Începând de luni 20 septembrie 2021, vor demara lucrările de înregistrare sistematică – cadastrul general în comuna Tarcău.

Lucrările de cadastrare/ înregistrare sistematică se vor desfășura în perioada septembrie 2021 – iunie 2023 și vor cuprinde toate terenurile aflate pe teritoriul administrativ al Comunei Tarcău, intravilan și extravilan, etapizat pe sate și sectoare.

Rugăm pe această cale toți proprietarii și posesorii de terenuri să colaboreze cu personalul Primăriei Comunei Tarcău și cu cadastriștii care vor efectua măsurătorile în teren pentru a finaliza în termen acest proiect finanțat din fonduri europene și cofinanțat de la bugetul de stat de către Guvernul României prin A.N.C.P.I. (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară). ” , transmite primăria.

Înregistrarea sistematică se va face gratuit în această fază, nu există costuri pentru cetățeni generate de efectuarea măsurătorilor cadastrale pe terenurile pe care aceștia le dețin.

Având în vedere situația epidemiologică actuală ședințele de informare cu cetățenii se vor face pe cătune și sate, pe măsură ce se va respecta programarea și sectorizarea stabilită în prealabil.Lucrările de cadastrare vor începe cu satul Tarcău, apoi Straja, Cazaci, Brateș, Schitu- Tarcău și Ardeluța în această ordine.

Primul sector unde vor începe lucrările de cadastrare va fi satul Tarcău, cătun Crivaia de la limita cu Orașul Bicaz până la POD Crivaia intersecție cu DC 135 Tarcău- Ardeluța.

Rugăm cetățenii din Cătunul Crivaia să rămână duminică 19 septembrie ora 11, după slujbă în curtea bisericii Crivaia pentru a vă prezenta detaliile și modul de lucru al cadastriștilor care vor fi în teren.Pentru cei care nu pot participa la întâlnirea de duminică, instruirea și detaliile vor fi oferite din poartă în poartă începând cu 20 septembrie 2021.” , mai precizează reprezentanții primăriei.

sursa: Comuna Tarcau Neamt
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *