Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 26 aprilie 2019
  • :
  • :

Anunț privind Etapa Finală – aviz de mediu pentru „Reabilitare pod peste râul Siret, la Luțca, județul Neamț”

CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ anunță publicul interesat asupa luării deciziei etapei de încadrare în categoria activităților cu impact potențial semnificativ pentru care nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului și nu este necesară evaluarea adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul ”Reabilitare pod pe DJ 207A, km 6+591, peste râul Siret, la Luțca, județul Neamț”, propus a fi executat în comuna Sagna, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr.5, în zilele de luni-joi orele 8-16:30 și vineri orele 8-14:00 precum și la următoarea adresă de internet: http://www.apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

ziar piatra neamt