Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 ianuarie 2020
  • :
  • :

Atenție! Se întâmplă la nivelul județului Neamț!!

În perioada 7 – 20 septembrie a.c., la nivelul județului Neamț, va fi lansată campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță”.

Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț alături de instituțiile cu atribuţii în domeniu, respectiv: Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău demarează campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță”.

Campania are ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și cadrelor didactice în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Debutul campaniei va avea loc duminică, 8 septembrie a.c, în incinta centrului comercial Shopping City din municipiul Piatra Neamț, unde vor fi distribuite materiale cu mesaje preventive adresate atât copiilor cât și părinților. În perioada 9 – 20 septembrie a.c., activitățile informativ-preventive vor fi concentrate în unitățile de învățământ selecționate, atât în mediul rural, cât şi în mediul urban.

Reprezentații structurilor specializate vor continua activitățile desfășurate în cadrul campaniei pe durata întregului an școlar, în vederea prevenirii delicvenței juvenile.

sursa info: IPJ Neamt; foto: Jandarmeria Neamt