Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 26 octombrie 2021
  • :
  • :

Ați văzut-o?

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 12 octombrie a.c., FÂRŢIGU ELENA ALEXANDRA, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar centrul din Piatra Neamț unde era instituționalizată și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.62 m,  greutate –72 de kilograme, păr castaniu, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac cu glugă galbenă cu imprimeu de culoare neagră în partea din faţă, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași de culoare negru cu roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *