Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 august 2020
  • :
  • :

AŢI VĂZUT-O? Sunați la 112!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ştefan cel Mare caută o minoră, de 14 ani, care a părăsit voluntar domiciliul său din localitatea Girov și nu a mai revenit.

La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 55 de ani, din Girov, cu privire la faptul că fiica sa GORIA LARISA ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, a părăsit voluntar domiciliul în aceeaşi zi şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, păr şaten, ochi căprui, ten deschis. Aceasta prezintă pe piciorul stâng o pată albă, în urma unei arsuri.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu blugi negri, geacă neagră, pe cap purta o căciulă albă, fiind încălțată cu ghete vişinii.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Girov și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!