Au fost reținute 15 de permise de conducere

0

La data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au acționat pe arterele de circulație și în mediile de interes operativ, fiind întreprinse activități de verificare și depistare a conducătorilor de vehicule care se abat de la respectarea prevederilor legale specifice.

Neregulile constatate au atras aplicarea unui număr de 51 sancțiuni contravenționale, dintre care 25 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 21 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 15 de permise de conducere, dintre care 7 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 3 pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

Totodată, au fost testați cu aparatul etilotest un număr de 168 de conducători auto.

Polițiștii rutieri vă recomandă să manifestați disciplină în trafic, să respectați viteza de deplasare în funcție de starea carosabilului și de vizibilitate, că nu conduceți sub influența alcoolului, să nu vă angajați în efectuarea unor manevre riscante și să acordați prioritate celor în drept.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate