Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 30 septembrie 2022
  • :
  • :

Bărbat înțepat de viespi la Tarcău. A decedat la 51 de ani

Sâmbătă, 2 iulie, la orele 14:30, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț a fost solicitat să intervină de urgență la Tarcău, unde un bărbat în vârstă de aproximativ 51 de ani a suferit un șoc anafilactic. Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi fost înțepat de viespi. La sosirea echipajului SAJ, pacientul se afla în stop cardiorespirator. Din păcate manevrele de resuscitare au fost în zadar, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 14.00 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din județul Iași, ar fi fost înțepat de viespi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, bărbatul în cauză, deține un teren pe raza comunei Tarcău iar la data de 1 iulie a.c., s-ar fi deplasat la această locație, împreună cu mai multe persoane.

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 14.00, acesta ar fi plecat într-o drumeție, iar în apropierea râului Tarcău, ar fi fost înțepat de viespi.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, dar din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele producerii evenimentului în cauză.

Transmite IPJ Neamț

Comunicat Oficial SAJ Neamț: 02.07.2022, ora 14:34, Tarcău, pacient sex masculin, 53 ani, diagnostic:  SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratorie prin şoc anafilactic; pacientul a rămas la locul solicitării;