Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 ianuarie 2021
  • :
  • :

Bassai-Dai câștigă din nou!

Bassai-Dai câștigă din nou!

De această dată Cupa Zamolxis de la Onesti!
Competiția Cupa Zamolxis la karate pentru copii, aflată la a X-a ediție, a avut loc sâmbătă, 8 iunie, la Onești și a strâns peste 100 de sportivi juniori de la cluburi din Moldova. Clubul nemțean Bassai-Dai este la a doua participare la această competiție și din nou a câștigat locul 1 pe cluburi, cei 22 de sportivi obținând 18 medalii de aur, 13 de argint și 14 de bronz la probele kata și kumite individual.

Este ultima competiție din acest sezon și mă bucur enorm de reușita noastră. În această primăvară Bassai-Dai a câștigat 3 cupe la competiții și locul 5 la Campionatul Național. Sunt foarte mândru de sportivii mei, și nu doar de rezultatele foarte bune, ci și pentru că reușim să demonstrăm la fiecare competiție că suntem o echipă unită. De acum vine vara, vin stagiile și activitățile de vacanță. Dar nu vom uita de antrenamente, astfel încât sezonul competițional de toamnă să ne prindă în formă.” ne-a declarat sensei Mihai Iulian Popa.

dolinex