BICAZ – Sesiune exclusivă de Submisie alături de Campionul Mondial Sorin Constantin

Calitatea face diferența!

Dacă sunteți pasionați de arte marțiale, fie că sunteți antrenori cu experiență, instructori dedicați sau practicanți entuziaști, avem o invitație specială pentru voi. Veniți să participați la o sesiune exclusivă de submisie, un eveniment menit să vă îmbogățească cunoștințele și să vă ascută tehnica, desfășurat într-un cadru profesionist și prietenos.

Evenimentul va avea loc pe data de 27 aprilie 2024, la sala de sport a școlii gimnaziale „Regina Maria” din orașul Bicaz, județul Neamț. Aceasta este o oportunitate unică de a vă antrena și de a învăța de la unul dintre cei mai respectați și experimentați profesioniști din domeniu, Coach Sorin Constantin. Fostul campion mondial la BJJ în categoria -70 kg în anul 2019 vine să împărtășească din vasta sa experiență, tehnicile care l-au consacrat și să ne ofere sfaturi prețioase care ne pot transforma modul de abordare în practica artelor marțiale.

Vă invităm să profitați de această ocazie rară de a vă îmbunătăți abilitățile, de a învăța noi tehnici de submisie și de a vă testa limitele alături de alți practicanți pasionați. Indiferent de nivelul vostru de pregătire, fiecare dintre voi va găsi ceva valoros de luat din această sesiune, într-un mediu care promovează excelența, respectul și camaraderia.

Inscrierile se fac la nr de tel 0751604777.

Promoter Petrescu Vasile Sebastian

Branch-chief Romania!

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate