Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Bicazul în haine de sărbătoare petrece cu mic, cu mare

Încă de ieri, Bicazul este în mare sărbătoare, iar turiștii se bucură din plin de tot ceea ce autoritățile locale au pregătit pentru a celebra zilele Bicazului, chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă.

Festivitatea, ,,Zilele Orașului” Bicaz s-a deschis cu demonstrația de arte marțiale de autoapărare și submisie, FSA KENSHINKAN KARATE, cu câțiva dintre sportivii filialei Bicaz.

Mulțumim pentru susținerea și sprijinul acordat domnului Primar Sălăgean Nicolae, domnului Viceprimar Surdu Răzvan, tuturor consilierilor și nu în ultimul rând, părinților care au avut încredere în acest proiect și tuturor sportivilor mei! Cu considerație și respect!„, a transmis Petrescu Vasile Sebastian.

Primăria și Consiliul Local al orașului Bicaz au invitat producătorii și comercianții de produse tradiționale, produse de artizanat, dulciuri și patiserie, mâncăruri tradiționale să-și prezinte produsele. În zilele de 13 și 14 august, nu s-au perceput taxe pentru ocuparea domeniului public.

La evenimente a fost prezentă și Florentina Moise, Președinte al Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț:

Bicazul e în sărbătoare, ca în fiecare an de Sfânta Marie. E foarte frumos! O tradiție care se respectă de zeci de ani și adună aici o mulțime de oameni din toată țara. Felicitări domnului primar pentru munca sa neobosită și dragostea de loc și oameni! La mulți ani!

Pentru mâine s-a pregătit un program extraordinar în portul Bicaz, așadar, sunteți invitați să vă bucurați Ziua Marinei Române care a ajuns anul acesta la cea de-a 120-a aniversare.