Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 14 aprilie 2021
  • :
  • :

“Când am auzit-o că respiră…nu știu cum să vă explic, am avut un sentiment de ușurare”

IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania:

“Când am auzit-o că respiră…nu știu cum să vă explic, am avut un sentiment de ușurare. Am vorbit permanent cu ea, până au sosit colegii mei. Am încurajat-o, spunându-i că totul va fi bine și că vor ajunge rapid aici.”
Deac Adrian este colegul nostru, iar azi după-amiază se îndrepta spre casă când a observat că în trafic se formase o coloană de autoturisme. O femeie traversase în graba strada, alunecând pe partea carosabilă, căzătură ce i-a produs mai multe leziuni.
Fără să stea pe gânduri, a luat telefonul unei persoane care sunase deja la 112 şi a oferit colegilor informaţii preţioase, la faţa locului fiind trimis de urgenţă un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.
Cu stăpânirea de sine caracteristică oricărui salvator, a imobilizat-o cu atenţie pentru a nu-i provoca leziuni suplimentare.
Deși el consideră că și-a făcut doar datoria, a demonstrat multă dragoste pentru semeni și spirit civic, iar pentru asta oricine merită apreciat.
Felicitări!
Suntem mândri de tine!
Foto: Deac Adrian, ISU Sălaj

sursa: IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania