Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 30 noiembrie 2021
  • :
  • :

Ce să nu uiți atunci când joci la cazino

Atunci când ești într-un cazino este foarte ușor să te lași luat de val și să faci pariuri riscante. Anumite situații te pot împinge spre mișcări impulsive și decizii discutabile pe care nu ar trebui să le iei. Aceste alegeri se datorează de obicei emoțiilor aduse de adrenalina din cazinouri.

Cu toate acestea, unul dintre obiectivele tale este să găsești un echilibru. În caz contrar, bugetul tău ar putea avea de suferit. Iar pentru a-ți spori șansele de câștig, nu uita să profiți de rotiri fara depunere magic jackpot sau alte promoții pe care cazinoul le pune la bătaie.

Pe lângă acestea, iată căror aspecte este important să le acorzi importantă atunci când te distrezi într-un cazino.

Nu uita că nu ești un jucător profesionist

Jucătorii, în special cei începători și cei intermediari, nu sunt întotdeauna foarte bine ancorați în realitate. Când se întâmplă să greșească, încep să acumuleze pierderi inexplicabile, ceea ce nu duce altundeva decât la un nivel semnificativ de pesimism.

Acest lucru se întâmplă, de obicei, deoarece jucătorii mai puțin experimentați au așteptări prea mari și acționează sub ipoteza că vor câștiga, cu siguranță, un premiu consistent.

Procedând astfel, jucătorii se pun în situații complet dezavantajoase, care implică pierderea unor sume de bani.

De ce este atât de greu pentru unii oameni să ia decizii raționale, mai ales atunci când pierd?

Răspunsul simplu: banii.

Când banii tăi sunt pe masă, fiecare emoție poate deveni extremă. Câștigurile sunt mai satisfăcătoare, iar pierderile sunt mai zdrobitoare.

Dar, chiar dacă ești în situația în care pierzi, este crucial să te temperezi. Nu ești un jucător profesionist și probabil că vei pierde și mai mulți bani dacă ești prea critic cu performanța ta.

Șansele nu sunt de multe ori de partea ta

Nu există un joc de cazinou care să favorizeze jucătorii. Dacă intri într-un cazinou, există șanse mai mari să pleci cu mai puțini bani în portofel, decât să câștigi un mare premiu.

Există lucruri pe care le poți face pentru a-ți crește șansele de câștig, dar nu există nicio strategie care să garanteze rentabilități consistente. Dacă reușești să conștientizezi acest lucru, îți faci un serviciu. 

Înțelegerea cotelor nu numai că îți va crește doza de încredere, dar te va face probabil un jucător mai bun. Vei putea evita anumite jocuri și te vei concentra asupra jocurilor care îți oferă cea mai bună șansă de câștig.

Dar chiar dacă alegi opțiunile cu cele mai bune cote, nimeni și nimic nu îți garantează că vei câștiga. 

Pesimismul nu este niciodată răspunsul

Conștientizarea și răspunderea sunt două lucruri utile oricărui jucător, deoarece vor duce la alegeri mai inteligente.

Așa cum am menționat anterior, trebuie să știi care sunt șansele tale de câștig din mai multe motive.

Dar, uneori, cunoașterea acestor cote va duce la pierderea interesului jucătorilor pentru anumite jocuri. Există o mare diferență între a spune „ar trebui să fiu pregătit să pierd bani” și „voi pierde bani”.

Atitudinea unui jucător poate face diferența. Dacă te așezi și începi să joci blackjack pe bani reali, așteptând să pierzi, atunci vei pierde.

O mentalitate negativistă și pesimistă este contagioasă și aproape imposibil de schimbat. De aceea, este important să găsești un echilibru între lipsa de încredere și îndrăzneală – mai ales când vine vorba de jocuri bazate pe abilități.

Jocurile de noroc sunt o activitate plăcută

O atitudine pesimistă este dăunătoare și neplăcută atât pentru tine, dar și pentru cei din jurul tău.  Nimănui nu-i place să joace cu cineva care nu poate scăpa de sentimentul de disperare și teamă în timp ce joacă.

Odată ce vei scăpa de aceste sentimente negative, te vei bucura de victorii, iar pierderile vor deveni suportabile pentru tine și pentru bugetul tău. În timp ce performanța unui jucător nu poate avea impact asupra altuia, acele emoții sunt contagioase și se răspândesc rapid.

Când ai îndoieli, pleacă

Dacă simți un sentiment de teamă sau nesiguranță, este întotdeauna mai bine să-ți amintești câteva lucruri. Odată ce încrederea ta este zdruncinată și emoțiile preiau controlul, este foarte probabil să începi să pierzi bani. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest moment este să te îndepărtezi de masă, sau să pleci din cazino.

Nu vei regreta că te-ai îndepărtat. Dar probabil că vei regreta că ai stat prea mult timp la masă. Este tentant să încerci să recâștigi banii pierduți și să restabilești o aparentă încredere în tine. Cu toate acestea, nimeni nu te va considera slab pentru că te-ai oprit din pariat, ba chiar dimpotrivă, vei fi apreciat pentru că ai capacitatea de a ține lucrurile sub control.

Concluzie

Experiența într-un cazino poate fi un adevărat carusel de emoții. Regulile, strategia de bază pentru jocuri și banii pariați sunt, de obicei, în prim plan. Dar există și alte lucruri la care ar trebui să te gândești atunci când joci la cazino.

Este important să ai în vedere faptul că nu ești un jucător profesionist, iar cazinoul nu face cadouri jucătorilor. Ba mai mult, majoritatea jocurilor au o margine a casei în defavoarea jucătorilor.

Indiferent dacă pierzi sau câștigi, este important să rămâi calm. În cele din urmă, atunci când ai dubii, îndepărtează-te de la masă. Mult succes!