Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Cel mai mare lac artificial din România, Lacul Bicaz, are nevoie de tine și de prietenii tăi

Bicaz Cleanup Camp – 3 zile de voluntariat și viață la cort pe malul Lacului Bicaz

Echipa Act for Tomorrow revine în județul Neamț și vă invită să încheiem vara cu o experiență de povestit nepoților!

Cel mai mare lac artificial din România, Lacul Bicaz, are nevoie de tine și de prietenii tăi pentru a-l curăța de deșeuri în ultimul weekend de vară, între 26 – 28 august.

Ți-am pregătit 3 zile de stat la cort într-un peisaj superb, mâncare delicioasă la ceaun, drumeții de strângere a deșeurilor și povești la ceas de seară sub cerul înstelat, pe fundal de cântece de chitară. Evenimentul are loc timp de 3 zile, poți participa o zi, 2 sau poți sta cu noi 3 zile.

De ce să te alături Bicaz Cleanup Camp?● Îmbini faptele bune pentru mediu cu distracția.● Ieși cu cortul în ultimul weekend de vară într-unul dintre cele mai frumoase locuri din zona Moldovei.● Faci gașcă cu alți iubitori de natură și stai la povești la foc de tabără sub cerul înstelat.● Ești împăcat sufletește că ai făcut ceva în privința deșeurilor de pe lac.● Savurezi cafeaua în natură și ai parte de mese delicioase făcute pe foc de lemne la ceaun.● Poți aduce cu tine familia sau prietenii.Asigurăm cazarea la cort, mâncarea la ceaun, tot echipamentul tehnic și costurile de transport* iar tu trebuie să vii cu bună dispoziție, entuziasm și poftă de fapte mari.Înscrie-te și tu! Pentru a participa la acțiunea de ecologizare, completează toate câmpurile solicitate în formularul de înscriere, disponibil aici: https://forms.gle/jFxVbxHm4qHF87UN8

Te încurajăm să distribui acest link și prietenilor tăi și să-i inviți alături de noi. *Transportul este decontat pentru grupuri de min. 4 pers în limita a max. 300 km dus-întors. Pentru grupurile mai mari de 15 persoane se discuta pe mail cu privire la asigurarea transportului.

Te așteptăm alături de noi să petrecem un sfârșit de vară de neuitat!

Toate cele bune,Echipa Act for Tomorrow