Chef Sorin Bontea, oaspete la Ceahlău. A rămas impresionat de mâncarea tradițională

În ultima vreme, meleagurile nemțene sunt tot mai des vizitate de către vedetele pe care în mod obișnuit le vedem doar pe micile ecrane. Acestea fug de agitația din capitală și se refugiază în liniște, aer curat și mâncare tradițională, toate acestea oferite de locurile minunate din zona Bicazului.

De data aceasta, chef Sorin Bontea a ales să poposească pe Valea Muntelui, și nu a ezitat să posteze un mesaj în care își arată încântarea și admirația față de locuri, oameni și mâncare. Dacă și un chef a rămas impresionat de felul în care gătesc gospodinele muntence, înseamnă că acestea sunt cu adevărat maestre în arta culinară.

Am ajuns undeva pe lângă Lacul Bicaz și ce am găsit aici este foooarte tare! Doamna Maria de la Pensiunea Lavinia ne-a așteptat cu niște preparate demne de Chefi la Cuțite 😉Sarmale cu urdă în foi de sfeclă roșie – mărturisesc că e pentru prima oară când am gustat așa ceva, înțeleg că este un preparat specific zonei, plăcintă cu urdă și sarmale cu hasmațuchi, o plantă aromatică cu un gust între pătrunjel și anason. Minunat! @ Ceahlau, Neamt

sursa:Chef Sorin Bontea, facebook

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate