Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

„Cîțu, jos labele de pe România! Decizia guvernului este devastatoare pentru transportatori” – Ciprian Șerban

Ciprian Șerban a transmis un mesaj dur la adresa guvernanților în urma protestelor demarate de transportatorii români din cauza măsurilor aberante ale actualei conduceri.

Planul guvernului Cîțu este să devalizeze și să devalorizeze complet țara! Să distrugă mediul de afaceri! Să îi oblige pe români să ia drumul amar al străinătății!
Transportatorii continuă, la ora aceasta, dincolo de promisiunile neconvingătoare ale liberalilor, să protesteze împotriva măsurilor aberante ale guvernului condus de Cîțu. Țările civilizate, pentru care proprii cetățeni contează, își apără populația!
Guvernul român impozitează diurna! Decizia guvernului este devastatoare pentru transportatori, pentru că se aplică retroactiv, penalitățile fiind imposibil de suportat de orice firmă!
Guvernul Cîțu vrea să impună carantina șoferilor profesioniști care revin din țări cu grad ridicat de contaminare COVID-19. În toate țările europene, șoferii profesioniști, care asigură lanțul de aprovizionare cu marfă, au culoare verzi.
Guvernul liberal vrea să taie și posibilitatea aprovizionării României!
Miniștrii liberali catastrofă ne vor săraci, bolnavi și analfabeți. Au scăpat total de sub control gestionarea efectelor pandemiei.
Este timpul să-i oprim! Este timpul să-i obligăm să plătească pentru jaful și haosul din țară!
Vom avea o discuție cu reprezentanții transportatorilor. Nu pot, nici ca parlamentar și nici ca președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din camera Deputaților să nu mă implic în rezolvarea problemelor transportatorilor români.
”, a transmis Deputatul Ciprian Șerban.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO