Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 26 mai 2020
  • :
  • :

CJ Neamț a actualizat indicatorii tehnico-economici pentru stația de pompieri din Bicaz

Consiliul Județean Neamț a aprobat în ședința din aprilie 2019 actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivele de investiții de interes public județean „Stație de pompieri Bicaz” și „Stație de pompieri Dragomirești” pentru ISU Neamț. Astfel, investiția de la Bicaz se ridică la suma de 2.237.027,26 lei, iar cea din Dragomirești la 1.910.237,87 lei.

O a treia stație de pompieri va fi realizată la Poiana Teiului.

Prin realizarea acestor obiective de investiții se vor asigura cetățenilor din aceste zone intervenții rapide din partea echipajelor specializate în situații de urgență și se va înlesni accesul acestora la serviciile de acordare a primului ajutor calificat SMURD în condiții similare cu locuitorii din zonele urbane ale județului.

Obiectivul de investiții constă în construirea unor sedii pentru subunități de intervenție ale ISU Neamț, deservite pe ture de cadre militare, cărora li se adaugă persoane care își vor desfășura activitatea la program de 8 ore, impunându-se astfel asigurarea unor condiții constând în dormitoare, spații de servire a mesei, toalete și dușuri, birou comandant și a unei săli de forță dimensionate pentru personalul care își va desfășura activitatea în aceste locații.

sursa: ziarpiatraneamt.ro