Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Clopoțelul a sunat pentru ultima dată pentru elevii claselor a XII-a, Bicaz

CURSUL FESTIV AL CLASELOR a XII a, LICEUL „CAROL I” BICAZ, CASA DE CULTURĂ, BICAZ

Marți, 31.05.2022 clopoțelul a sunat pentru ultima dată pentru elevii claselor a XII a care s-au despărțit cu emoție, dar și cu eleganță de colegii si profesorii cu care au colaborat timp de patru ani.

Doamna director prof. Valeria Balint a subliniat importanța anilor de liceu pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, fapt susținut și de către dl. primar al orașului Bicaz, ing. Nicolae Sălăgean care le-a urat absolvenților succes, răbdare si înțelepciune intr- o lume deloc lipsită de provocări.

Într-o atmosferă incărcată e emoție, șefa de promoție, Roberta Ioana Șutu, clasa a XII a D, a predat simbolic cheia succesului colegei sale de clasa a XI a, cu rezultatele cele mai bune în primii trei ani de liceu, eleva Gabriela Voaideș, clasa a XI a A.

D-na director adjunct prof. Suzana Hrap a accentuat asupra efortului de autodepăsire si a competitiei cu tine însuti, dar si a colaborării cu ceilalți pentru a ajunge la succes.

Felicitări absolvenților, părinților și bunicilor prezenți , echilibru și înțelepciune la toate examenele viitoare ale vieții!Calde mulțumiri domnului Petruț Popovici, director al Casei de Cultură a orașului Bicaz pentru prezența deosebită și discretă și sprijinul acordat pentru oranizarea acestui eveniment.”

director adjunct prof. Suzana Hrap