Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 1 iunie 2023
  • :
  • :

Comuna Farcaşa şi Şcoala Gimnazială „Ioan Luca” – gazdele unui eveniment deosebit

Comuna Farcaşa şi Şcoala Gimnazială „Ioan Luca” Farcaşa au fost gazdele unui eveniment deosebit de important pentru noi ca şi comunitate şi anume, Cercul Pedagocic la care au participat directori ai unităților de învățământ din județul Neamț însoțiți şi de persoane din conducerea Inspectoratului Şcolar Județean Neamț avand tema „Rolul marketingului educațional și cultural în dezvoltarea unei culturi a învățării”.

Pe langă prezența cadrelor didactice, ne-au onorat cu prezența şi părintele protop, Cuțuhan Ionel, preotul din parohia Farcaşa, Coşula Cătălin şi preotul din parohia Stejaru, Mihai Ciprian, alături de care am avut o serie de dezbateri foarte utile pentru educarea şi formarea tinerilor.

Concluziile au fost foarte clare în ceea ce priveşte rolul familiei, Bisericii, Şcolii şi al primăriei privind bunul mers al actului educațional şi dezvoltarea personală a tinerilor, pentru a forma generații viitoare pe care să ne putem baza!

Dragi dascăli, părinţi şi elevi, vă asigur că voi fi un partener de încredere al activitații educaționale din comuna noastră!

Cu prețuire,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcaşa
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *