Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 2 decembrie 2022
  • :
  • :

Concert live susţinut de „Los Anonimos” la Arena Pub Bicaz

Arena Pub Bicaz vă invită sâmbătă, 27 mai, ora 21,00, la un concert live susţinut de „Los Anonimos”. Intrarea se face pe baza de rezervare în limita locurilor disponibile.

„Este o trupă frumoasă, cu băieţi extrem de talentaţi şi care ştiu să creeze o atmosferă minunată. Suntem atât prieteni cât şi colaboratori cu unii dintre ei; i‑am mai avut ca invitaţi şi pentru că am fost atât noi cât şi clienţii noştri plăcut impresionaţi, am făcut tot posibilul să îi mai aducem la Bicaz.
În aceşti 3 ani de când am deschis, am reuşit să facem lucruri pe placul tuturor, zicem noi. Chiar dacă mai sunt multe de îmbunătăţit, avem bunăvoinţa şi încrederea necesară pentru a oferi momente plăcute tuturor celor care ne vizitează.
Cu siguranţă va fi un eveniment reuşit ce se va derula cu „casa închisă”, cum se spune , aşa că îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi să-şi facă rezervare din timp.
Vă aşteptăm să petrecem o seară frumoasă împreună !” C. Luca (administrator)