Concursul cultural – artistic „Nestemate populare pe plaiuri nemțene – Valerica Patrichi”

La Concursul Regional de Folclor „Nestemate populare pe plaiuri nemțene…Valerica Patrichi”, Ruseni-Neamț, minunații copii ai Școlii Hangu au obținut , la primul lor concurs, Premiul Special al Juriului – „Mugurașii Hangului” ( preșcolarii) și Mențiune – „Șoimii Hangului (cls.I-IV).

Mulțumim și o felicităm pe doamna profesor, Paula Bondar, pentru tot ceea ce face pentru copiii Școlii Hangu. Felicităm și părinții care au fost alături de acești copii frumoși! Succes și la alte concursuri!”, au declarat reprezentanții Școlii Hangu.

Concursul cultural – artistic „Nestemate populare pe plaiuri nemțene – Valerica Patrichi”, aflat la cea de a VI-a ediție, a avut loc duminică, 6 mai 2018, la Școala Gimnazială “Ioan Grigore Teodorescu” din Ruseni, comuna Borlești. Au concurat pe scenă aproximativ 500 de mici maeștri ai dansului și cântecului popular din majoritatea zonelor țării (Suceava, Vaslui, Iași, Bacău, Botoșani, Gorj și Neamț), din Ucraina și Republica Moldova. Concursul este cuprins în CAERI 2018 a Ministerului Educației Nationale, la poziția 1109, și este organizat cu prilejul Centenarului Marii Uniri.

https://www.facebook.com/scoala.hangu/videos/1897248376960075/

Sursa: Școala Hangu, Facebook

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate