Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Cu mopedul la plimbare prin Bicazu Ardelean, tânărul neavând permis

foto-caracter ilustrativ

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui moped care se deplasa pe Drumul Județean 127 A, în localitatea Bicazu Ardelean.

Întrucât conducătorul acestuia nu s-a conformat, echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit la scurt timp.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că mopedul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Bicazu Ardelean.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul în cauză nu era înmatriculat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa: IPJ Neamt