Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 2 iulie 2020
  • :
  • :

Culita Tarata anchetat pentru frauda cu bani europeni

In urma cu 3 luni va povesteam de „Milioane de euro din bani europeni pentru firmele clanului Tarata” . Iata ca azi titreaza acelasi lucru la unisol bursa.ro, sursazilei.ro, revista22.ro, pesurse.ro si alte ziare mai putin cele care nu au voie sa vorbeasca despre Tovarasul Culita Tarata .
Departamentul pentru Lupta Antifraudă cercetează un baron al USL. Acesta e suspectat că prin Metoda Clona a reușit să pună mâna pe bani prin prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Ca urmare a articolelor din presă cei de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și APDRP s-au autosesizat și au demarat un control care au scos la iveală neregulile și care au fost raportate mai apoi către organismul abilitat cu astfel de anchete – DLAF, scrie pesurse.ro care ne mai spune ca după ce în 18.11 a fost audiat Bâlde Vasile, în 1.12 Mihăilă Vasile și în 3.12 Grigoraș Maria a venit rândul șefului CJ Neamț, Culiță Tărâță să compară în fața celor de la DLAF.
În paralel la sediul IPJ Neamț va avea loc în 10.12 a.c. audierea altor 19 persoane implicate în afacerea cu iz penal potrivit unei adrese trimise de cei de la DLAF către IPJ Neamț și intrate în posesia pesurse.ro Iată lista persoanelor care vor da cu subsemnatul:

-Ioniță Elena

CULITA-TARATA-NEAMT

CULITA-TARATA-NEAMT

-Rusu Constantin-Anca
-Grigoraș Mihaela
-Uruioc Elena

-Belciug Ana-Alina
-Murărescu Vlad
-Cerbu Vasilica
-Caia Gabriela
-Ciubotaru Eva
-Tărâță Elena Adina
-Țoc Elena
-Moldovanu Maricica
-Amihăesei Camelia
-Iacob Mariana
-Ciupercă Elena
-Tărâță Rodica
-Busuioc Mihaela

Si acesta este deabia inceputul… Hai pa!