Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 2 decembrie 2020
  • :
  • :

Cum reușește Ana Maria din Hangu să fie una dintre cele mai frumoase șoferițe de tir?

Se știe că a fi femeie este foarte greu.. indiferent de cum se simte, unde se află, o femeie trebuie să lase o impresie foarte bună, mereu trebuie să fie aranjată și dacă se poate să îi și fie apreciate eforturile depuse pentru a arăta într-un anume fel.
V-ați gândit vreodată cum se descurcă o femeie-șofer de tir? Cum își face timp pentru a se îngriji, condițiile care i se oferă și cum ascunde orele nedormite, oboseala?
Ana Maria Papuc de 22 de ani, din Hangu, (https://www.ziarbicaz.ro/ana-maria-din-hangu-printre-cele-mai-frumoase-soferite-romance-de-tir) a fost de acord să ne împărtășească toate aceste lucruri:

„Fiind femeie într-o lume dominată de bărbați nu este ușor, trebuie să ai un caracter de fier deoarece viața pe roți presupune foarte multe riscuri.Trecerea de la stilul de viață pe care îl aveam la acesta a fost și încă este grea. Lucrez pe un camion cu vagon tip krone, firmele pentru care livrăm sunt dotate cu băi,dușuri,unele având si bucătărie făcându-ne traiul pe comunitate mai usor de digerat. Este posibil să fii o femeie îngrijită și pe camion, chiar dacă nu ai o oglindă la fel de mare ca aceea de acasă, important este să arăți îngrijit,nu am renunțat la nici un obicei de acasă(tratamente pentru păr, exerciții fizice pe care le execut in cabină sau in afara cabinei) deci poți rămâne la fel de feminină și aici, important este să vrei.
În concluzie alegând acest loc de muncă nu mă simt mai puțin feminină. Mă simt puternică pentru că am făcut această alegere care nu îmi ia din feminitate în niciun fel.” , ne-a povestit Ana.

Te felicităm, Ana! Drumuri bune!

dolinex