Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 12 mai 2021
  • :
  • :

Cunoscuta cântăreață Viorica Macovei, priceasnă la mormântul Părintelui Iustin Pârvu

foto-captura video

În Postul Paștelui, cunoscuta și îndrăgita cântăreață de muzică populară, Viorica Macovei, a compus și interpretat dumnezeiește o priceasnă la mormântul părintelui Iustin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă.

Dragi prieteni,
Asa cum va spuneam zilele trecute, Sfântul și Mare Post, mi-a prilejuit cel mai de suflet proiect, Album de Pricesne și cântece religioase „Doamne..Pe român, nu-l da deoparte!”
Priceasna pe care o lansăm astăzi, îi este închinată marelui nostru duhovnic, Părintele Iustin Pârvu, cel care a fost povățuitorul multora dintre noi, care chiar și astazi ne veghează și ne călăuzește de Sus..
Videoclipul a fost realizat la mormântul părintelui, de la Mănăstirea Petru Vodă, județul Neamț – ținut legendar, pe care l-a iubit atât de mult..
Pentru toți cei care l-ați cunoscut, pentru toți cei care i-ați urmat sfaturile, pentru toți cei care l-ați iubit… „PĂRINTE IUSTIN”
Alese mulțumiri pentru binecuvântarea primită, Părintelui Arhimandrit Hariton Negrea, Starețul Mănăstirii Petru Vodă!” , a transmis pe pagina personală de facebook apreciata artistă.

Vă invităm să ascultați, să vă liniștiți și să vă bucurați sufletele, ascultând această cântare bisericească:

https://www.youtube.com/watch?v=uv1dLSylbkE