Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 25 septembrie 2020
  • :
  • :

Cunoscutul nemțean Romeo Stoica îşi lansează primul volum de poezii

Așa cum v-am obișnuit până acum, din când în când am încercat să aducem în atenția voastră oameni frumoși, oameni talentați din Neamț, oameni care poate au scris istorie pe meleagurile noastre și nu numai.
Astăzi vorbim despre Romeo Stoica, antrenor de tenis, președinte al Clubului Sportiv „Condor” Piatra Neamț, președinte al Asociației Județene de Tenis Neamț, vicepreședinte al Ligii Române de Tenis, fost campion național de tenis în 1979, 1987 și vicecampion național în 1982.
Mulți îl cunoașteți, însă poate nu știați faptul că sportul nu este singura pasiune, ci arta, literatura, poezia face parte din viața și sufletul acestuia. De aceea, a început să își înșire pe hârtie sentimentele, trăirile, emoțiile și a creat un volum de poezii intitulat „ce-ar fi să nu te mai iubesc” .
Am citit și noi volumul îmbrăcat în frumusețe și emoție, în talent, rimă și magie! Nu putem decât să spunem că arta nu s-a pierdut, că încă există artiști ce se străduiesc să o păstreze în rândul tinerilor, în rândul tuturor și stropesc cu o ficțiune îmbinată cu realitate pentru ca atunci când citim o poezie să reușim să ne traspunem în versurile sale.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 19 septembrie 2020, ora 10, în cadrul Târgului de Carte de la Piatra Neamț.

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *