Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 2 decembrie 2020
  • :
  • :

Cursuri online pentru elevii din Tarcău

ANUNȚ IMPORTANT
În conformitate cu Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Nr. 63 din 16.10.2020, datorită incidenței cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele 14 zile în Comuna Tarcău, cu indicele 3,53, începând de luni 19.10.2020, Școala Gimnazială „Iulia Hălăucescu” Tarcău, Grădinița Tarcău și Grădinița Straja își vor desfășura cursurile după scenariul ROȘU – ONLINE.

„În urma confirmării de către DSP Neamt a existentei in comuna a mai multor cazuri de Covid 19, CJSU Neamt, prin hotărârea nr. 63/2020 a stabilit pentru Comuna Tarcau scenariul rosu. Prin urmare, cursurile din scoala noastră se vor desfășura, in următoarea perioada, exclusiv on-line.
Programul zilnic se va desfășura după orarul școlii, pe platforma G Suite for Education, utilizând Google classroom și Meet.
Sa tratam situația prezenta cu maxima responsabilitate și sa avem încredere ca totul va reveni la normal, in curând.” , Mitu Daniela.

sursa: Scoala Gimnaziala „Iulia Hălăucescu”, Tarcău, Neamţ; comuna Tarcau Neamt

dolinex