De ce ar fi mai bine să cumpărați Huawei Band 7?

Huawei Band 7 poate fi achiziționat acum de la Huawei, la prețul de 49,99 GBP/158 USD.

Proiectare și construcție:

În ceea ce privește aspectele vizuale, Band 7 pare aproape la fel cu Band 6, iar specificațiile afirmă că acest lucru este în mare parte cazul. Ecranele de afișare AMOLED uluitoare au o dimensiune de aproximativ 1,47 inci, cu protecție a ecranului din sticlă 2,5D, rezoluție de 194 x 568 și nivelul de luminozitate.

În acest sens, există mici creșteri în partea superioară și a lățimii carcasei proaspete și, pur și simplu, aceste diferențe sunt atât de mici încât te-ai lupta pentru a le îndrepta în timp ce așezi următoarele 2 trackere. Chiar și așa, ramele reproiectate care înfățișează ecranul de afișare Band 7 sunt direct „ultra-înguste” pentru a atrage multă atenție asupra prezentării și au un finisaj frumos periat care nu-i îmbrăcămintește.

Durata de viata a bateriei:

Nu sunt pasionat de a încărca trucuri non-vitale, ceea ce explică de ce nu m-am împodobit niciodată cu alte ceasuri care necesită încărcare la fiecare 18 ore. În schimb, Huawei susține că Band 7 are o durată de viață a bateriei de 2 săptămâni în scenariile de utilizare tipice și adecvată pentru 10 zile de utilizare în scenariile de utilizare intensă. Aș spune că aceste afirmații sunt mai mult decât media.

Primesc aproximativ 12 zile din banda mea 7 înainte de a trebui să-l încarc.

Caracteristici de wellness:

Lista este lungă în ceea ce privește starea fizică, starea de bine și caracteristicile de sănătate. Hardware-ul Huawei TruSeen 4.0, recent modernizat, respectă supravegherea pulsului 24/7 și SpO2 automată, pe tot parcursul zilei (cunoscută și sub denumirea de saturație de oxigen din sânge), deși tracker-ul Huawei TruSleep 2.0 vă arată calibrul somnului. Între timp, TruRelax îți supraveghează nivelul de tensiune și îți poate permite exerciții de respirație calmante în timp ce ai nevoie de ele; adăugați monitoare de hidratare și medicamente prin Shamrock pentru viață sănătoasă.

În afară de contorul de pași impus, sistemul de fitness Huawei TruSport are 96 de moduri de exercițiu care traversează totul, de la alergare, ciclism, yoga și CrossFit până la acțiuni mai grele, cum ar fi laser tag, frisbee și sărituri. Puteți seta destinații personalizabile pentru toate modurile de antrenament, lăsând să intre distanța, durata exercițiilor și caloriile arse.

Precizie:

În numele disciplinei științifice, am biciuit pe monitorul meu Wahoo Tickr pentru a compara informațiile în timpul alergărilor și exercițiilor. În general, trebuie să precizez că urmărirea frecvenței pulsului – bunele maniere ale detectorului optic de frecvență a pulsului de pe spate – este destul de adecvată și, după toate șansele, este echivalentă cu multe dintre dispozitivele de urmărire mai puțin accesibile de pe piață.

Constatarea faptului:

oferta huawei band 7 nu este o re-imaginare puternică a predecesorului său și, cu siguranță, nu a îndeplinit zvonurile de promovare a GPS-ului încorporat. Vă rugăm să nu ne încurcați, rafinamentele reduse care lasă să intre greutatea redusă și corpul mai slab sunt cu adevărat binevenite în ceea ce privește ușurința și purtabilitatea modificate, iar afișajul Always-On este un supliment bun. Pur și simplu posesorii de Band 7 nu au niciun motiv principal să iasă și să promoveze Band 7 în curând, mai ales în timp ce cele 2 benzi sunt aproape aceleași ca aspect și caracteristici.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate