Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 5 iulie 2022
  • :
  • :

De Ziua Internaționala a Muzeelor, vă readucem in atenție Muzeul Parcului Național Ceahlău

Azi, 18 mai, de Ziua Internaționala a Muzeelor, vă readucem in atenție Muzeul Parcului Național Ceahlău.

Centrul de vizitare al Parcului Naţional Ceahlău vă aşteaptă pentru a va dezvălui, prin tehnici interactive, câteva dintre secretele acestui străvechi munte, dacă vă bucuraţi de o scurtă pauză înainte de urcuş sau de o relaxare la coborâre. Pentru vizitatorii care nu dispun de timpul necesar unei vizite până pe vârf sau pentru cei care preferă o simplă plimbare lejeră la poalele muntelui, centrul de vizitare are rol de ambasador, fiind o invitaţie deschisă pentru a reveni la o drumeţie pe potecile Ceahlăului.

Pentru cei mici am pregătit jocuri speciale de descoperire şi învăţare non-formală, atât în interiorul centrului, cât şi în spaţiul generos din grădina din spate.Centrul nostru dispune şi de un cinematograf, unde veţi putea vedea un documentar despre aspectele care fac din Ceahlău un loc special, motive pentru care a şi fost declarat Parc Naţional. Totodată, recent am realizat şi un scurt filmuleţ 3D.

Parcul National Ceahlau