Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Depistat la Borca. Sancționat de polițiști!

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 03.45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat pe Drumul Național 17 B, în localitatea Borca, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 41 de ani, din județul Suceava, care transporta 46.233 m.c. de material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la legalitatea transportului de material lemnos, polițiștii au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat faptul că transportul conține un volum mai mare de cherestea rășinoase, decât cel prevăzut in avizul de însoțire.

Astfel, în urma inventarierii realizate de specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Borca, a rezultat un surplus de 2,70 metri cubi de material lemnos.

Pentru încălcarea dispozițiilor în domeniul silvic, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat suplimentar, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Borca.

sursa: IPJ Neamt