Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

Diferența dintre sloturile cu o linie și cele cu mai multe linii de plată

Sloturile online pot fi destul de confuze dacă ești complet începător. Numărul mare de tipuri de astfel de jocuri de noroc, alături de grafica de multe ori extrem de complexă, pot da impresia că mecanismul de joc este unul complicat. Din fericire, lucrurile stau puțin diferit. Sloturile rămân, în continuare, jocuri ușor de înțeles, care au în spate același mecanism de funcționare.

Pentru a demonstra acest lucru, vom discuta despre diferența dintre sloturile cu o linie și cele cu mai multe linii. Dacă vrei să te distrezi și să-ți încerci norocul, profită de oferta de rotiri gratuite Maxbet fără depunere.

De ce există atât de multe sloturi?

Pentru a răspunde la această întrebare este nevoie să ne întoarcem un pic în timp, în urmă cu câțiva ani, când această industrie era încă relativ nouă, iar sloturile cu o singură linie erau unica versiune de joc disponibilă. Dar, pe măsură ce tehnologia a avansat, la fel au evoluat și sloturile, motiv pentru care acum oferta din cazinourile online abundă.

Practic, popularitatea sloturilor cu o singură linie a rămas mare. De dragul nostalgiei, cazinourile oferă jocuri readaptate, cu o singură linie, tocmai pentru a readuce farmecul vremurilor de mult apuse. Spunem readaptate deoarece acum majoritatea sloturilor sunt disponibile și online, spre deosebire de perioada de început când singura varianta de joc era în cazinourile terestre.

De ce există atât de multe? Deoarece ar fi plictisitor dacă toate sloturile ar fi la fel. Odată cu introducerea sloturilor cu mai multe linii, varietatea este garantată în aproape orice cazino online. La fel și șansele de câștig.

Ce sunt și cum funcționează sloturile cu o linie?

Ei bine, sunt exact ceea ce spune numele. Un slot cu o singură linie este un joc cu o singură linie de plată. Acestea sunt asociate în mod tradițional cu sloturile clasice, dar asta nu înseamnă că nu există sloturi moderne cu o singură linie! De departe,

una dintre noutățile lansate recent de Play’n GO este slotul Queen’s Day Tilt, care are doar o linie de plată. Dar, spre deosebire de alte sloturi cu o singură linie, acesta are câteva caracteristici interesante, care includ rotiri gratuite!

Unele sloturi cu o singură linie vor avea funcții multiple, dar totuși nu vor putea oferi la fel de multe beneficii ca sloturile cu mai multe linii de plată. Cu toate acestea, titlurile bune, extreme e populare între amatorii de jocuri de noroc, pot fi găsite în orice cazino online. Între acestea se numără, de exemplu, jocuri precum Slotul Royal Respin Deluxe furnizat Playtech și Wacky Panda oferit de Microgaming.

Sloturile cu mai multe linii de plată

Această categorie de sloturi este complet diferită. Avem la dispoziție o mulțime de sloturi gratuite cu mai multe linii pe care să le putem juca pentru a multitudinea de caracteristici speciale și efecte sonore și vizuale. Din acest punct de vedere, nu este o noutate faptul că sloturile cu mai multe linii oferă un nivel superior de divertisment.

Sloturile multilinie pot veni în toate formele și dimensiunile, iar avantajul pe care îl au acestea față de un slot cu o singură linie este capacitatea de a câștiga de mai multe ori într-o singură rotire. Sloturile cu mai multe linii cresc șansele de a câștiga la fiecare rotire, deoarece aveți mai multe simboluri de plată, de unde crește combinațiile câștigătoare.

Faptul că oferă multe caracteristici este un alt avantaj pe care îl au față de un slot cu o singură linie. Să luăm, de exemplu, slotul Champions of Rome furnizat de la Yggdrasil Gaming, un joc plin de funcții speciale care oferă emoție la fiecare rotire.

Un alt exemplu de joc cu mai multe linii de plată cu sloturi gratuite ar fi Batman v Superman: Dawn of Justice, furnizat de Playtech, care oferă și șansa de a câștiga unul dintre cele patru jackpot-uri progresive.

Fiecare slot cu mai multe linii vine însoțit de un tabel de plăți, astfel încât să poți afla cum funcționează jocul. Dar, dacă informația ți se pare prea greu de înțeles, nu este cazul să te împotmolești într-un tabel de plăți, uneori va trebui doar să joci pentru a înțelege bine slotul. Unele jocuri sunt mai complicate decât altele, dar cu cât exersezi mai mult, cu atât vei ajunge să le înțelegi mai bine.

Poți câștiga mai mult la un slot cu mai multe linii?

Ei bine, nu este un secret faptul că sloturile cu mai multe linii sunt mult mai interesante decât sloturile cu o singură linie. De ce? În principal pentru că potențialul de câștig este de obicei mult mai mare. Cu mai multe linii de plată și mai multe funcții, este de la sine înțeles că și șansele de a câștiga mai mult vor fi mai mari!

Asta nu înseamnă că sloturile cu o singură linie nu au potențial mare de câștig, deoarece unele au, totul depinde de stilul tău de joc! Ceea ce funcționează pentru un jucător s-ar putea să nu funcționeze pentru altul, așa că, dacă te gândești să alegi una dintre cele două versiuni de jocuri pe care le-am menționat mai sus, îți recomandăm, cel puțin în primă fază, să le încerci pe amândouă și doar apoi să decizi care ți se potrivește cel mai bine.

Concluzie

Indiferent de numărul de linii de plată, sloturile rămân unele dintre cele mai distractive jocuri de noroc. Pentru a identifica opțiunile care ți se potrivesc cel mai bine, testează cât mai multe variante de sloturi. Mult succes!