Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

„Doar în mințile înfierbântate ale tandemului Cîțu-Iohannis mai merge ceva bine în România! ” – Răzvan Cuc

Senatorul Răzvan Cuc a transmis și de această dată un mesaj dur pe pagina sa, cu privire la protestele transportatorilor români din cauza planului actualei guvernări de a îngenunchea acest segment al economiei românești.

Doar în mințile înfierbântate ale tandemului Cîțu-Iohannis mai merge ceva bine în România! În realitate, guvernul îngroapă țara în scumpiri și datorii și își bate joc de fiecare segment social.

După energie, pensii, salarii, alocații și sistem medical „luat prin surprindere” de valul 4 al pandemiei, urmează transporturile. Transportatorii români trebuie cu orice preț goniți din țara lor, iar economia trebuie pusă pe butuci cu totul.

Acest guvern ignoră o realitate dură și refuză să elimine impozitarea retroactivă, pe ultimii 5 ani, a diurnelor șoferilor. Refuză să ajute miile de șoferi care nu au fost despăgubiți și care au ajuns în service-urile auto. Iar acum asistă nepăsător la creșterea nejustificată a prețurilor pentru polițele RCA.”, a transmis Senatorul.

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a protestat ieri în fața guvernului. „Spre deosebire de liberali și de președinte, nu vor aduce 5000 de capete tractor în Piața Victoriei, ci doar 100. Ei respectă regulile acestei perioade.

Dacă guvernul nu va lua nicio măsură, vor protesta simultan în toată țara. Apoi șoferii își vor căuta de lucru peste granițe, iar fără transporturi, economia românească o va lua și mai tare la vale. Dar poate acesta este marele proiect al „guvernului meu”: falimentul economiei românești!”, mai transmite Răzvan Cuc.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO