Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 septembrie 2020
  • :
  • :

Domnule prefect … o problemă care pe noi ne depășește

islaz-girovMai multe persoane din comuna Girov ne-au rugat să ne interesăm noi unde a dispărut islazul comunal. Oamenii spun că în spatele unei biserici ( vezi foto ) unde ar trebui să fie un islaz de vreo 80 de hectare sunt culturi pe 75% din suprafață de ani de zile deși în acte cineva ia subvenție de la stat ca și cum ar fi islaz.
Domnule prefect, poate aparatul de specialitate al instituției pe care o conduceți verifică reclamația acelor oameni, ca noi ne-am săturat de TCE 3 BRAZI .
Și dacă tot aruncați o  privire la nemulțumirea oamenilor, poate vă aplecați și asupra dovezilor publicate de noi în legătură cu dispariția islazului din această comună în articolul ”La Girov au disparut zeci de hectare din islaz , vreo15 doar în zona Turturești” din data de 01/09/2013 . Nu de alta, dar după ce că oamenii au rămas fără islaz, după ce că niște baieți deștepti scot bani din acele culturi, în final mai fraudează și statul român cerând subvenții ca și cum acolo ar fi islaz.
islaz-g

arsene