Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

Drumuri bune în 2022, în Farcașa. Proiecte și planuri în noul an!

Primarul comunei Farcașa , Dumitru Țifui , anunță cu mare bucurie că ieri, 12 ianuarie 2022, s-au semnat contractele de execuție pentru lucrările de modernizare a drumurilor de interes local în comuna Farcașa, respectiv :-strada Popeștilor;-strada Pârâului;-strada Florilor.

În ziua de 23 decembrie 2021, s-a semnat și contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a străzii Poiana Sava din satul Stejaru. Valoarea totală a acestor lucrări este de aproximativ 6.000.000 lei și vor fi finalizate în cursul anului 2022.

Sunt foarte bucuros că am reușit să găsesc finanțarea necesară și mă voi preocupa în continuare să găsesc finanțări și pentru celelalte proiecte de modernizare a comunei noastre. Imediat ce vremea ne va permite, voi semna ordinul de începere a lucrărilor. Vă doresc tuturor un an bun, cu sănătate și liniște! „, a precizat Primarul Bogdan Țifui.