Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 ianuarie 2021
  • :
  • :

ECOFEST NEAMT 2014

Am refacut filmarea de la EcoFest 2014 deoarece youtube a sesizat 3 linii melodice ca avand drepturi de autor. Cele trei linii melodice au fost folosite la fundalurile sonore de  la 3 momente artistice pregatite de micutii din Neamt. Multumim pe aceasta cale celor de la EST TV care s-au grabit sa critice mici aristi nemteni pentru ca au folosit cateva melodii fara sa plateasca drepturi de autor.
Nu putem sa fim de acord cu rautatile gratuite ale celor de la EST TV, mai ales ca e vorba despre niste copiii adorabili si mai mult de atat, nu cred ca a existat vreodata vreun spectacol de copii unde sa se foloseasca o melodie cunoscuta si sa se plateasca drepturi de autor … e o aberatie.
Ne cerem noi scuze fata de parintii si educatorii acestor micuti pentru ca cineva din presa nemteana si-a permis sa acuze niste copii nevinovati de piraterie. Iertati-i ca e saptamana mare si nu stiu ce fac, sunt orbiti de dorinta de a critica tot ce face primaria Piatra Neamt si se folosesc de acesti copii, de altfel cum a facut si tabara adversa scotand copii la o manifestatie…

dolinex