Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

EST TV amendat cu 2 miliarde lei vechi

est-TVCNA a hotarat cu majoritate de voturi amendarea postului EST TV cu cea mai mare amenda posibila in cuantum de 2 miliarde lei vechi. Acuzatiile se trag de la difuzarea unui film in care se pretinde ca ar fi deputatul Ionel Arsene intretinand relatii intime cu o femeie. CNA-ul zice despre EST TV cam ce zicea despre OTV implinind astfel visul conducerii postului nemtean care dintotdeauna si-a dorit sa fie comparata cu posturile nationale, nu cu amaratii locali.
Dincolo de penibilul situatiei in care sunt pusi jurnalisti de la EST TV care tot dadeau lectii de deontologie profesionala in direct, aceasta amenda si motivul pentru care ea a fost acordata trimite EST-TV-ul, cel putin din punct de vedere moral, la tomberonul presei nemtene si e pacat, caci la acest post veneau multi oameni seriosi, personalitati si valori culturale…
Speram totusi ca jurnalistii postului EST TV sa nu aiba de suferit de pe urma acestei sanctiuni si cel care a dat ordinul de difuzare sa isi asume responsabilitatea, nu sa fie ca “minora” din filmul cu deputatul PSD.
Si uite asa mai bifam un punct in cartea recordurilor negre din Neamt cu cea mai mare amenda data unei televiziuni locale sau regionale. Desigur ca daca facem un calcul simplu cine ar fi vrut sa il compromita pe Ionel Arsene, cu 2 miliarde de lei ar fi putut sa plateasca un individ care sa isi faca operatie estetica sa semene cu deputatul PSD si sa fuga apoi in fundul gol prin centrul orasului, dar ce sa faci… din pacate suntem in judetul unde orgoliul prostesc primeaza in fata rationalului.

Iosub Robert

PS: Articolul de mai sus contine o stire de interes local si national cu referire la o amenda record, unica in Romania… Stirea a fost data deja de Mediafax, Hotnews, ziare.com, PRO TV, Curentul etc.
Pentru a fi corect informati cu referire la acest subiect, va recomandam sa il cautati si in restul presei din Neamt sa vedeti si parerea celorlalte ziare …

Articolul EST TV amendat cu 2 miliarde lei vechi a aparut prima data pe Ziar Targu Neamt.

dolinex