Eveniment important la Farcașa

0

În ziua de sâmbătă, 15 iunie 2024, în comuna noastră va avea loc un eveniment fără precedent și de o deosebită importanță: dezvelirea busturilor și sfințirea Centrului Comemorativ situat în centrul comunei.

👍Acest Centru Comemorativ a fost ridicat în jurul Crucii montate în urmă cu mai bine de 30 de ani de concetățeanul nostru Mitică (Dumitru) Gheorghiu și este un reper al conștiinței publice.

👉Centrul va avea trei busturi sculptate în piatră si care reprezintă pe părintele Petroniu Tănase, pe generalul Manoliu și scriitorul Ion Creangă, personalități care au o strânsă legătură cu comunitatea noastră!

🙏Sfințirea va avea loc începând cu orele 10.30, slujba de sfințire fiind oficiată de Î.P.S. Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

👍 Ceremonialul militar va cuprinde darea onorului de către Garda de Onoare a Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă”, fanfara militară fiind din cadrul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Badulescu”.

🇹🇩Vor fi depuse coroane de flori in cinstea eroilor cazuți în cele două războaie mondiale și la Revoluția din anul 1989, eroi care se vor regăsi înscriși pe placa de onoare a monumentului.

Așadar, vă invităm să participați cu toții la acest eveniment important, alături de alte personalități de seamă din țara noastră: personalități militare, de cultură, religioase, reprezentanți ai autorităților publice, etc.

👉Aveți mai jos programul complet al zilei de sâmbătă, 15 iunie 2024.

🤗Vă așteptăm cu drag !!

Cu respect,

Primar Bogdan Țifui.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate