Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 6 februarie 2023
  • :
  • :

Eveniment rutier pe DJ 127A, pe raza localității Dămuc

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 07.45, polițiștii din cadrul Postului de poliție Dămuc, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 127A, pe raza localității Dămuc.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr, de 29 ani din comuna Dămuc, conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă, pe un sector de drum anterior menționat, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, remorca a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei școli gimnaziale după care a acroșat  o autoutilitară care se afla staționată neregulamentar pe partea carosabilă și care a fost proiectată într-un alt autoturism parcat regulamentar. În urma impactului între primele două autovehicule a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto al autoutilitarei parcate neregulamentar, care se afla poziționat în spatele acesteia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii vătămare corporală din culpă.

SAJ Neamt

27.09.2022, ora 07:33, Dămuc, accident rutier cu o victimă sex masulin, 67 ani,
diagnostic: politraumatism prin accident rutier. La caz s-a prezentat un echipaj cu
asistent medical după care victima a fost preluată de un echipaj TIM.

sursa: IPJ Neamt