Eveniment rutier pe fondul consumului de alcool

La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția DN2-E85 cu DJ 207 B, din localitatea Săbăoani, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe DJ 207B, din direcția Mircești către Săbăoani, ajuns la intersecția cu DN2-E85, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, neacordând prioritate unei autoutilitarei, condusă de un bărbat de 52 de ani, din București, care circula regulamentar pe DN2-E85 din direcția Roman către Suceava.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto din județul Iași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate