Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 28 februarie 2020
  • :
  • :

Femeie din Ceahlău, agresată de către concubin

Un bărbat din Săvinești a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani, din Ceahlău, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri survenite, un bărbat de 65 de ani, din Săvinești, ar fi lovit-o pe concubina sa cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului.

Cel în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.