Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 21 iunie 2021
  • :
  • :

Foto. Trei tineri „au avut parte” de aventura vieții

În data de 29 iulie, in jurul orei 02.50, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

Un participant la trafic a anunțat că un autoturism era în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier au rezultat trei victime, neîncarcerate. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj SMURD de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului și două echipaje de la SAJ. Toate victimele (trei bărbați de 28, 29 și 45 de ani) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la CPU Târgu Neamț, a transmis purtatotul de cuvant al ISU Neamț.
SAJ Neamt:
– victimă sex masculin, 29 ani, diagnostic: lipotimie prin accident rutier. A fost transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU – Spital Tg.Neamţ.
– victimă sex masculin, 45 ani, diagnostic: traumatism costal, politraumatism prin accident rutier. Victima a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU – Spital Tg.Neamţ.

sursa foto: Cristi Vatamanu