Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 17 octombrie 2019
  • :
  • :

Foto/Video. Asta se întâmpla zilele trecute pe Lacul Bicaz… „tratație la mișto”

Asta se întâmpla zilele trecute pe Lacul Bicaz…pescarii la datorie, se bucurau de timpul frumos, realizând ceea ce le place, AJVPS, la fel. Însă, cum toate se fac pe lumea aceasta după legi și reguli, pescarii au fost trași la răspundere, dar fără niciun rezultat, decât „tratație la mișto”.

„Pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) poți veni cu o barcă de 20.000 de Euro și să dai la “mireasă”?
Răspuns: da, poți. Dacă ai și plasă la tine e și mai bine.
După mai multe apeluri efectuate de Ghindăoanu Răzvan către autoritățile competente, nesimțiții surprinși de noi și-au reluat activitatea fără nicio jenă.
Nimeni nu i-a deranjat cu nimic.
Au sunat pe un anume domn Vili de la Căpitănia portului Bicaz. Acesta era un fel de “Dumnezeu” pentru domniile lor. Domnul Vili apăra de toți și toate braconierii. De ce oare?
Rog colegii din presă să preia materialul și să-i facă cunoscuți publicului larg.
Vă mulțumesc!”, a declarat pe pagina personală de facebook, domnul Cosmin Humă.

Din surse sigure am aflat că AJVPS nu vrea o colaborare cu ANCBP…nu știm dacă rezultatul ar fi fost altul, însă ceea ce se petrece, nu este chiar ok…vorba românului: „Unde-s mulți, puterea crește!”

De altfel, după cele discutate cu cei de la conducerea ANCBP , a rezultat că „altfel ar fi stat lucrurile dacă exista o colaborare între AJVPS și ANCBP”

sursa foto/video: Cosmin Humă