Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

FOTO/VIDEO. Denisa Bîrsanu din Petru Vodă, elevă silitoare și o cântăreață talentată

Seara trecută a fost una încărcată de voie bună, datorită cântecului popular, interpretat la TV de către o domnișoară talentată și frumușică foc.
Denisa Sînziana Bîrsanu este din satul Petru Vodă, comuna Poiana Teiului, are 14 ani, învață la Școala Gimnazială „Petru Vodă” și este interpreta Ansamblului Folcloric „Florile Ceahlăului” .
Un copil silitor, de nota 10, care a câștigat numeroase premii, trofee și diplome, nu doar în ceea ce privește școala, dar și ca interpret de muzică populară. Zâmbitoare, ambițioasă, Denisa pleacă direct de la școală, după cursuri, la Tîrgu Neamț, pentru a face ore de canto. Acestei domnișoare de pe Valea Muntelui îi curge talentul prin vene, se vede acest lucru prin bucuria pe care o răspândește în jurul ei, atunci când cântă și joacă.

Mai multe despre ea, ne povestește chiar Denisa:

„Când eram mică am participat la o tabără la proba de karaoke și o profesoară de canto m-a întrebat unde studiez?!
Eu i-am spus că nu sunt la o școală de arte, atunci doamna profesoară mi-a sugerat să continui pentru că am talent.
După un an, la vârsta de 10 ani, am început cursurile de canto cu doamna Ionela Brănișteanu.
Pentru mine este greu faptul că trebuie să fac naveta până în Târgu Neamț.

După puțin timp m-am înscris la Ansamblul Florile Ceahlăului, Ceahlău. Alături de Ansamblu am fost aproape prin toată țara la diverse festivaluri și concursuri unde am reprezentat Valea Bistriței.
Cu școala merge foarte bine, am terminat mereu cu premiul 1 și media mea a fost 10. Sunt olimpică la română matematică și chimie. La chimie am luat mențiune la concursul național Magda Petrovanu.
Am în jur de 30 de premii, unele dintre cele mai importante fiind: Premiul 1- Eu vreau să fiu o stea; Trofeul categoriei-Copilărie, leagăn fericit; Premiul 1-Mai românește.

Am 5 piese proprii.
Îmi doresc să merg la un liceu bun, încă nu m-am hotărat la care, dar știu că vreau să am o meserie de bază
, iar cântatul să rămână un Hobby.”

Noi te felicităm pentru ceea ce realizezi la o vârstă atât de fragedă și îți urăm multă baftă pe viitor!

dolinex