Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 24 septembrie 2020
  • :
  • :

FOTO/VIDEO Mesajul de mulțumire al primarului Covasan, în urma incendiului din Dămuc

Pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost pentru animale în comuna Dămuc, ieri, 28 aprilie.
La locul indicat s-au deplasat: un echipaj de pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială de stingere, un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Bicaz Chei cu autospeciala din dotare, un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Bicazu Ardelean cu autospeciala din dotare și voluntari din cadrul SVSU Dămuc.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars :
– adăpostul pentru animale construit din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp,
– 5 vite, 1 cal și 11 oi.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise.

ISU Neamt

Astfel, primarul comunei Dămuc, domnul Covasan Anton, în urma acestui eveniment neplăcut, a transmis câteva mulțumiri celor care au ajuns într-un timp scurt și au reușit să stingă incendiul, înainte să se petreacă o tragedie și mai mare, grajdul fiind lângă casa gospodarului:

„Țin să mulțumesc pe această cale , celor care au fost alături de semenii noștri din Dămuc, în special echipelor ISU , din Bicaz-Chei , Bicazu-Ardelean , și pompierilor din Piatra Neamț pentru rapiditatea cu care au acționat astfel ca dezastrul să nu fie unul și mai mare ! Le mulțumesc și colegilor mei de la Situații de Urgență pentru implicarea maximă! Și nu în ultimul rând primarilor celor două comune care s-au deplasat și ei și au dat o mână de ajutor ! Mulțumim din suflet!”

arsene