Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 ianuarie 2021
  • :
  • :

Gabriel din Bicaz: „Ziua mea de naștere vreau să fie a copiilor fără aniversare”

De multe ori ați auzit de Gabriel Nafareanu din orașul Bicaz, voluntar al Asociației „Născută Înger”, un om care mereu a sărit în ajutorul celor care au avut nevoie, dar mai ales a fost alături de copiii cu o viață mai grea decât a celorlalți!
Ei, bine, și de data aceasta vrea să facă un gest frumos pentru ei, să își doneze ziua lui de naștere copiilor care nu au posibilitatea să își organizeze o petrecere așa cum se cuvine, cu tort, baloane și bucurie:

„Cadoul pe care mi-l doresc de ziua mea este sa fie aceasta ziua copiilor fara aniversare…15 iulie…15 zambete nevinovate si burtici fericite!
Imi doresc un „LA MULTI ANI” al copiilor saraci in asa fel incat ziua de nastere sa mi-o petrec in mijlocul lor, daruindu-le o pizza, un suc, baloane colorate si o felie de tort. Anul acesta vreau sa fie ziua lor, a acelora pentru care ziua de nastere a fost adesea doar o alta zi in care au simtit gustul saraciei.
Ma poti ajuta sa imi ofer darul de a darui contribuind si tu ca pe 15 iulie copiii sa sufle in lumanarile de pe tort?!”

dolinex